logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 

GDPR - "Dataskyddslagen" samt policy för användning av hemsida samt appar för tidningen Blå Bandet

Vid använding av hemsidan www.blabandet.se godkänner du att webbplatsen använder cookies som underlättar funktionen.

Vid kontakt med Sveriges Blåbandsförbund och tidningen Blå Bandet sparas de uppgifter som behövs för fortsatt kommunikation men lämnas inte vidare till tredje part. Mer info nedan i policydokument för hantering av personuppgifter.

Vid användning av appar för att läsa tidningen Blå Bandet på nätet sparas ingen information som kan knytas till specifik person, endast kring antal besökare.

 

Föreningar och distrikt undertecknar och skicka  in "personuppgiftsbiträdesavtal" i två ex. med brevpost till förbundskansliet för att kunna få medlemslistor.

Info om hur förbundet hanterar medlemslregister och andra personuppgifter enligt GDPR:
pdfGDPR_Sveriges_Blåbandsförbund_-_Policy_for_hantering_av_personuppgifter.pdf

Info till distrikt och föreningar om GDPR:
pdfGDPR_Blåbandsdistrikt_och_föreningar.pdf

Avtal skickas in i två ex. i original till förbundet för att kunna få medlemslistor till distrikt och förening:
pdfGDPR_Personuppgiftsbiträdesavtal_Sveriges_Blåbandsförbund.pdf

Senast ändrad tisdag, 08 december 2020 11:48

Stöd Blå Bandet

  • Genom Blåbandsgåvan kan du ge allmänt stöd till Blå Bandet eller rikta det till särskilda verksamheter.
    Genom Gåvogram ger du ett bidrag och vi skickar ett gratulerationskort.
    Genom Minnesfonden hedrar vi dem som avlidit, vi skickar minnestext.
    Genom att köpa medlemslotter som ordnas två gånger per år stödjer medlemmar verksamheten.

    Läs mer ...

Redaktion login