logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
måndag, 17 juni 2019 06:14

Våra Gårdar, söker ny VD.

Våra Gårdar är riksföreningen för nykterhetsrörelsens allmänna samlingslokaler. Våra Gårdar har drygt 600 medlemmar vilka i huvudsak förvaltar samlingslokaler. Riksföreningens främsta uppgift är att ge service åt medlemsföreningarna vad gäller upprustning, nybyggnation samt byggteknisk och juridisk rådgivning. Våra Gårdar arbetar också med att utveckla verksamheten i lokalerna. De områden vi prioriterar och har speciellt stöd till är konst och kultur. Bioverksamhet bedrivs i ett 50-tal lokaler. Vi arbetar även med ungdomsutveckling, så att lokalerna bättre kan anpassas för barn och ungdomsverksamhet.

Vi söker nu en efterträdare till Thomas Olli som varit vd i fem år. Våra Gårdar har ett litet kansli med sju personer och finns på Stora Essingen i Stockholm.

http://www.varagardar.se/riksforeningen-vara-gardar-soker-vd/

Meriterande

Du som är intresserad av att ta över uppdraget efter Thomas och leda verksamheten ska ha mycket god kännedom om nykterhetsrörelsen och dess olika organisationer. Allmänna kunskaper och kännedom om nykterhetsrörelsens samlingslokaler är en merit.

Personlighet

Du ska vara en öppen, tydlig och positiv ledare som ger personalen stort utrymme och förtroende.

Kunskap och erfarenhet

Vi utgår från att du är organiserad nykterist och har goda kunskaper i administration, ekonomi och personalledning. Det är viktigt att du kan visa våra medlemmar och deras företrädare stort intresse eftersom de ofta är ideellt engagerade människor. Du kommer också att ha kontakt med samarbetsorganisationer och myndigheter på olika plan.

Övrigt

Våra Gårdar är en liten organisation där det är viktigt att man har respekt för varandra och att du som ledare är tillgänglig för i första hand dina medarbetare, men inte minst för medlemsföreningarna och Våra Gårdars styrelse.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Låter uppdraget intressant? Sänd mig din CV före den 15 juli.

Torsten Friberg

Förbundsordförande i Våra Gårdar, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.