logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
måndag, 13 augusti 2018 09:37

Ledig tjänst NBV söker i samverkan med Sveriges Blåbandsförbund:

Verksamhetsutvecklare Mitt och ditt liv

NBV Stockholms län

I samarbete med en av våra medlemsorganisationer, Sveriges Blåbandsförbund rekryterar vi nu en verksamhetsutvecklare som ska arbeta med olika metoder som går under samlingsnamnet ”Mitt och ditt liv”. Verksamheten går ut på att öka nyanländas fysiska och psykiska hälsa i det som klassas som ekonomiskt och socialt utsatta områden kring Spånga och Tensta.

Vi ger människor möjligheter - både deltagare och medarbetare. Många av NBVs anställda brinner för sina jobb och har ett engagemang i att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar, arrangera evenemang och vara den som ser till att idéer om studiecirklar blir verklighet. Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle? Vill du hjälpa människor att växa och utvecklas? Då är det dig vi söker!

Arbetet som verksamhetsutvecklare med fokus på kvinnor innebär i korthet att utveckla och bygga upp en attraktiv verksamhet, ge stöd till nyanlända för bättre hälsa samt att ge möjligheten att skapa plattformar för kunskapshöjande kultur, samhällsfrågor samt svenska som språk. Som verksamhetsutvecklare ska du:

- Planera, marknadsföra och genomföra verksamhet i bostadsområdena kring Spånga och Tensta. - Självständigt planera, utveckla, förnya och organisera arbetet. - Följa upp mål och rapportera hur verksamheten fortlöper. - Kunna fungera som processledare i verksamheten. - Ansvara för administration, marknadsföring och ekonomi som hör till din verksamhet. - Tillsammans med kollegor utarbeta förslag till verksamhetsplan inom ditt verksamhetsområde.

Dina egenskaper
Du trivs bäst i ett yrke där du får träffa människor, knyta kontakter, utveckla och förnya verksamheten och har en fallenhet för det administrativa för att kunna rapportera verksamheten. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Du är en utåtriktad person som är van att tala inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer
Du är en "föreningsmänniska”, har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att arbeta med kvinnor från annan etnisk bakgrund är en merit.  Du är kostnadsmedveten, har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Meriterande om du kan prata ett annat språk utöver svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs det att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller kan tänka dig att bli medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig?
Tjänsten är en heltidstjänst, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, och det förekommer arbete på kvällar och veckoslut. Tillsvidareanställning med provanställning tillämpas. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.

Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 10 september. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Ninve Düzgün Khelil; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tillträde till tjänsten är tidigast oktober 2018.

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.