logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
tisdag, 23 juni 2015 13:13

Stockholm-Västerort Blåbandsförening har tilldelats Blåbandsförbundets utmärkelse ”Framgångrik förening”

Föreningspris Stockholm-Västerort webbI samband med Blåbandsförbundets rikskonferens på Hellidens folkhögskola i Tidaholm, tilldelades Stockholm-Västerort Blåbandsförening Blåbandsförbundets utmärkelse ”Framgångsrik förening” med följande motivering:

Blåbandsföreningen i Stockholm-Västerort har lyckats behålla en traditionell regelbunden föreningsverksamhet, kombinerat med nya aktiviteter.

Föreningen blandar mellan att arrangera lokala föreningsarrangemang med olika föredrag och kulturprogram, till satsningar på konserter. Det har man genomfört både lokalt i föreningens geografiska område och i Engelska kyrkan, Stockholm.

Föreningen deltar också i förbundets och distriktets arrangemang samt är representerad vid olika samverkansorganisationers möten. Det är värdefullt att föreningen finns med i dessa sammanhang så att Blå Bandet är delaktig och uppfattas som en aktiv organisation.

Till styrelsen har man lyckats med att rekrytera nya ledamöter, vilket idag ofta är en svår uppgift för föreningar. Föreningen har aktivt tagit del av förbundets profilmaterial genom flera beställningar.

Stockholm-Västerort Blåbandsförening visar att det går att både behålla traditionell verksamhet och skapa förnyelse.

Bildtext:
Birgit Johansson och Joel Gren, Stockholm-Västerort Blåbandsförening, har mottagit Blåbandsförbundets utmärkelse ”Framgångsrik förening”.

Foto: Per-Olof Svensson