logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
fredag, 15 mars 2024 14:32

28 maj kl. 19.00-21.00: Webbföreläsning & samtal om spel om pengar.

Vi fortsätter vår temasatsning i ANTDS och är nu framme vid femte bokstaven. Spel om pengar. Var med och lyssna på Madeleine Tügel, förbundsordförande, Spelberoendes Riksförbund.

pdf2024-05-28_Spel_om_pengar.pdf

Ingen föranmälan, digitalt på Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/8346306345?pwd=S2Y3T2VjcmVsM3Z6TzBZdzdwMy9ndz09

 

Vill du ha hjälp med möteslänken så hör av dig i god tid före mötet till Johan Sjöö Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Föreningar kan samlas tillsammans, tex. i NBV:s studielokaler för att göra gemensam uppkoppling till träffarna.Kontakta NBV för att boka.

Arangörer: Blå Bandet & NBV

Blå Bandet ska bli ännu bättre på att synas och höras inom ANDTS-området!
Därför inbjuds alla medlemmar till digitala kvällsföreläsningar för att få kunskap, verktyg och smarta tips för att påverka på valfritt sätt; i sin familj, sina vänner, på jobbet, i föreningar, i sociala medier, på gator/torg, på mässor/konferenser eller andra sätt. Blå Bandet ska synas och finnas för anhöriga till personer med beroende, äldre, grupper av personer som redan avstår på grund av graviditet, föräldraskap, hälsoskäl eller religion. ANDTS-
träffarna ska ge faktakunskap, perspektiv på samhällsutmaningar och smarta påverkanstips. Varje träff har ett tema med olika sakkunniga medverkande som föreläser i c:a en timme och sedan utrymme för frågor och samtal.