logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
torsdag, 29 augusti 2019 12:13

Inbjudan till samtalskväll för alla som är intresserade av framtiden för Princess Hall i Stockholm: Torsdag 26 september kl. 18.00 – 20.30 i Princess Hall

Fastigheten ägs av Blå Bandet i Stockholm genom Barnkoloniföreningen som har Blåbandsföreningarna i Stockholms län som huvudmän.

Här drivs offentlig konferens- och caféverksamhet, föreningar har arrangemang och möten, här finns kontor, arkiv och förråd. Förbundet har sin officiella hemvist här.

Konferensverksamheten har genom åren drivits i olika former, de senaste åren på entreprenad av Blå Eld/Södertörns Blåbandsförening. Detta har nyligen avslutats och övergått till ny entreprenör.

Blåbandsförbundet och andra har fått förfrågan från Barnkoloniföreningen om det finns intresse att driva verksamhet.

Nu inbjuder Blåbandsförbundet till ett öppet samtal kring Princess Hall. Från förbundet medverkar förbundsordförande Susanne Jensen, förbundskassör Nils-Åke Pehrsson, verksamhetsstrateg Emil Gillsberg och organisationssekreterare Per-Olof Svensson.

För servering av smörgås behövs föranmälan senast måndag 23 september till Per-Olof Svensson 070-5682320 per-olof.svensson@blabandet,se

Välkomna till en samtalskväll om Princess Hall!

Blå Bandet, förbundet