logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 
fredag, 30 augusti 2019 08:33

Välkommen att delta i kurs om narkotika!

Lördag 26 oktober på Hellidens folkhögskola, Tidaholm

Fastigheten ägs av Blå Bandet i Stockholm genom Barnkoloniföreningen som har Blåbandsföreningarna i Stockholms län som huvudmän.

Här drivs offentlig konferens- och caféverksamhet, föreningar har arrangemang och möten, här finns kontor, arkiv och förråd. Förbundet har sin officiella hemvist här.

Konferensverksamheten har genom åren drivits i olika former, de senaste åren på entreprenad av Blå Eld/Södertörns Blåbandsförening. Detta har nyligen avslutats och övergått till ny entreprenör.

Blåbandsförbundet och andra har fått förfrågan från Barnkoloniföreningen om det finns intresse att driva verksamhet.

Nu inbjuder Blåbandsförbundet till ett öppet samtal kring Princess Hall. Från förbundet medverkar förbundsordförande Susanne Jensen, förbundskassör Nils-Åke Pehrsson, verksamhetsstrateg Emil Gillsberg och organisationssekreterare Per-Olof Svensson.

För servering av smörgås behövs föranmälan senast måndag 23 september till Per-Olof Svensson 070-5682320 per-olof.svensson@blabandet,se

Välkomna till en samtalskväll om Princess Hall!

Blå Bandet, förbundet

torsdag, 29 augusti 2019 12:16

Distriktsstyrelsesamling 17-18 januari 2020

Förbundet inbjuder med start fredag kväll. Boka datumen!

Frågor och ändringar för medlemmar t.o.m. 25 år görs till Sveriges Blåbandsungdom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. äldre som tidigare till Blåbandsförbundet Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Nu gäller att det måste finnas ett "Personuppgiftsbiträdesavtal" för att föreningar och distrikt ska få erhålla medlemslistor. En person utses, två underskrivna avtal avtal skickas till förbundet.

måndag, 18 juni 2018 06:35

Ny blankett för medlemsanmälan

Med anledning av GDPR är det ny info kring databehandling. Använd inte gamla blanketter, ladda hem ny. (klicka på rubrik)

En EU-gemensam lag:  ”Dataskyddsförordningen” (GDPR) ersätter personuppgiftslagen (PUL). Blåbandsförbundet har en personuppgiftspolicy i annat dokument.

Alkoholreklam i sociala medier m.m. (Socialstyrelsen) samt  "Ett reklamlandskap i förändring - konsumentskydd och tillsyn i en digitaliserad värld (Finansdepartementet).

pdf2018-03-27_Alkoholreklam_i_sociala_medier_med_mera.pdf

pdf2018-03-27_Ett_reklamlandskap_i_förändring.pdf

Nu börjar föreningsrapporter komma. Västeråsbygdens Bf. har haft en sparbösseinsamling som skänks till Blåbandsgåvan, "Nykter midsommar - för barnens skull"

torsdag, 22 februari 2018 17:18

Distriktens årsmöten

Här finns sammanställning över distriktens årsmöten (klicka på rubriken)

Sida 1 av 2