logotransp 81h1

bestbokw  blimedlemw  gavanw 

Rikskonferens

75-årsjubileum och årsmöten 3-5 september 2021 Sälsäterns fjällgård, Sälen

Blåbandsungdomens Fjällstugeförening (BUFF) och Sveriges Blåbandsförbund håller sina årsmöten
(ev. även Folkhögskoleföreningen, ej klart)

Vi startar med middag på fredag kväll och avslutar med lunch på söndagen. Vill man komma några dagar tidigare eller stanna några dagar längre går det självklart också bra! Det är bara att boka in sig på fjällgården och få några dagar i vår fantastiska fjällvärld.

Under helgen hålls årsmöten för Sveriges Blåbandsförbund, Fjällstugeföreningen och eventuellt Folkhögskoleföreningen. Vi kommer avnjuta en fin jubileumsmiddag på lördagskvällen samt tid för att umgås och ha trevligt. Det kommer att finnas frukost, lunch, middag och fika under helgen. Boende finns på hela anläggningen och även plats för husvagn.

Vår grundtanke var att vi skulle ses redan under midsommarhelgen. Med hänsyn till coronasituationen flyttas arrangemanget. Vi hoppas att vaccination har erbjudits till hela befolkningen så vi åter kan få möjlighet att träffas och kunna genomföra ett fint jubileumsfirande i Sälen tillsammans.

Vi ser fram emot att få umgås, sjunga tillsammans, äta och fika gott och kanske får vi dansa folklekar.

Vår förhoppning är att dessa dagar ska bli ett minne för livet och kommande generationer, som vi ska kunna tänka tillbaka på och hämta kraft ifrån. Till detta behövs att just du har möjlighet att komma och delta!

Mer information kommer att finnas i kommande upplagor av tidningen Blå Bandet och på www.blabandet.se Besök gärna Sälsäterns fjällgårds hemsida: www.fjallgarden.nu
För årsmöten, se separata kallelser.

Varmt välkomna ska ni alla vara till härliga dagar på Sälsäterns fjällgård!

Arrangeras gemensamt av
Blåbandsungdomens Fjällstugeförening (BUFF) och Blåbandsförbundet